Welkom op de website van Arty Farty Life "life is art, and art is life"

Hé daar, welkom op mijn kunstenaars-blog Arty Farty Life!

'life is art & art is life'

Mijn naam is Jessica. Ik ben beeldend kunstenaar en performance artist, en ik woon en werkt in de prachtstad Rotterdam. Op dit blog kan je mijn onderzoeken en maakprocessen achter nieuwe kunstwerken meebekijken. 
 
afl_s3
 
Ik ben geinteresseerd naar oude en nieuwe duurzame technieken, methoden en kennis, die je heel praktisch kunt toepassen op LevensKunstig te leven: een leven zoals je dat zelf wilt leven, voorbij je angsten en buiten de gebaande paden. Van dumpster diven op zoek naar gratis eten, tot leren over oude ambachten.

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik ook veel recepten voor dit blog heb geschreven. Allemaal vegan. Omdat ik na ruim zes jaar van vegan eten en er over lezen, ervan overtuigd ben dat ik hierdoor niet alleen gezonder en fitter ben dan ever, maar ook op deze manierop maximale wijze mijn milieu foodprint verklein ;)

afls2


Je kunt me volgen op:
Youtube
Twitter
Instagram
Facebook

In december 2016 ging Arty Farty Life online. Ik had niet kunnen vermoeden dat het meteen al zo veel gelezen zou worden! Wat geweldig! Thanks guys! Ik blijf schrijven. Lees je mee, en laat je van je horen? Tof!
 

Wil je met me samenwerken? Heb jij een dienst of productie die aansluit bij mijn projecten? Bring it on! En lees hier verder.

afl_s1

afls5

afl_s4

 

artyfartylife

Hi daar! Ik ben Jessica, een oer-Rotterdamse kunstenaar die onderzoekt hoe je van je leven een duurzaam LevensKunstwerk kunt maken