Welkom op de website van Arty Farty Life "life is art, and art is life"

Adverteren


Een jonge blog met een vliegende start

De website van Arty Farty Life is op 1 december 2016. Sindsdien groeit ons bezoekersaantal op de website heel hard en zelfs exponentieel! Zo ook onze volgens op social media! In de eerste maand werd de website 1.500 keer bezocht. Intussen zijn dat ruim 4.000 unieke bezoekers per maand en iedere maand groeit dat aantal bezoekers. Op Twitter hadden we in december 2016 zo'n 750 volgers, nu alweer 1.600! Op Instagram in december 200, nu 750! etc.
Als je nu instapt als adverteerder doe je dat dus op een slim moment, want onze vraagprijs is nu nog bescheiden, terwijl het aantal bezoekers dat straks jouw advertentie ziet, snel groeit.

Doelgroep
76% van de website bezoekers is vrouw. Van het overgrote deel van de bezoekers (65%) heeft een leeftijd tussen de 20 en de 37 jaar. Een jong publiek dus. Hun interessegebieden zijn Lifestyle (fashion, wonen, shopping en uitgaan), food, en duurzaamheid. Ik doe veel aan promotie via onze eigen social media kanalen en andere media, wat er voor zorgt van 80% van onze bezoekers nieuwe bezoekers zijn. Ik target zeer doelgericht de doelgroep die interesse heeft in duurzame lifestyle; dat zorgt niet alleen dat ik meer gezien en gelezen word, maar jij ook met je review of advertentie op de Arty Farty blog (bron: Google Analytics, jan 2017). 

adverteren1


Schrijven in opdracht of traditionele advertentie

Adverteren op Arty Farty Farm kan op twee manieren:

1. Schrijven in opdracht
Als je een dienst, idee, een bijzonder verhaal, initiatief of product hebt, kan je me uitnodigen om hier een blogartikel over te schrijven of hier zelfs een video (vlog) over te maken. Ik verdeel dit soort blogs, of het nu gaat om een review of interview, op in de drie onderstaande prijscategorieëen op basis van het aantal woorden, links en afbeeldingen.
adverteren 2

2. Advertentie
Maar meer traditionele manieren van adverteren, zoals het plaatsen van een advertentie in de daarvoor bestemde rechterkolom van onze website, een banner op de indexpagina, of het plaatsen van een link naar jouw website in een blogartikel, is natuurlijk ook mogelijk.

adverteren3


Voorbeelden
Dit zijn twee voorbeelden van recente en in opdracht geschreven blogberichten:
- De Planten-poëzie van Plantje
- Levi Beaten: Een betere wereld door design


Prijzen
Omdat ieder bedrijf anders is, overleg ik per verzoek over de prijzen voor het schrijven van blogberichten. Prijzen voor blogs worden berekend op uurbasis. Prijzen voor het plaatsen van banners gaan per periode.
Wil je meer weten? Mail dan naar Jessica: info@artyfartylife.com

artyfartylife

Hi daar! Ik ben Jessica, een oer-Rotterdamse kunstenaar die onderzoekt hoe je van je leven een duurzaam LevensKunstwerk kunt maken