Welkom op de website van Arty Farty Life "life is art, and art is life"

DIY chips

Vegan recepten / 17-03-2020

DIY chips

De chips was op... zelfs toen ik voor de derde keer in het keukenkastje keek... En tijdens deze corona-cation, ga ik liever niet te vaak naar de supermarkt. Maar er zijn nog wel aardappels. Dus speciaal voor alle mede-chips verslaafden en ouders met kinderen die zich de tandjes vervelen en de oren van je kop vreten: zo maak je zelf chippes ;)

Lees meer

Vegan kersenvlaai

Vegan recepten / 27-02-2020

Vegan kersenvlaai

Oke, hierna hou ik op hoor met bakken (tenzij ik door moet gaan, dan hoor ik het graag). Ik had dus nog wat kersen over van mijn andere baksel; Kirsch. Dus bij deze: vegan kersenvlaai ;)

Lees meer

Vegan Schwarzwalder Kirsch

/ 23-02-2020

Vegan Schwarzwalder Kirsch

Zo, ik had gisteren dus een taart-attack. Ik had al de hele dag de gure wind buiten getrotseerd; van verjaardag naar expositie-opening. M'n haar zag er uit als een vogelnest en ik was er even klaar mee. Dus propte ik Dahli in de maxi-cosi, zette ik haar op het aanrecht (zodat ze mee kon kijken). En gingen we samen aan de slag, met Nina Simone op de Spotify playlist erbij. Dat is wel echt een voorwaarde om deze taart goed te bakken ;) En zo maak je 'm:

Lees meer

Muhammara dip recept

Vegan recepten / 22-12-2019

Muhammara dip recept

Ik eet me helemaal lens aan deze dip van couscous, granaatappel en walnoten :) Op m'n bammetjes of bij het avondeten op een flatbread + soepje. Super lekker en gezond. En zo maak je het zelf:

Lees meer

Verpakkingsvrij boodschappen bestellen met Pieter Pot

Reviews / 11-11-2019

Verpakkingsvrij boodschappen bestellen met Pieter Pot

Verpakkingsvrij en vanaf je bankstel boodschappen doen? Dat kan met Pieter Pot! Gratis en per bakfiets bezorgd. Binnenkort ook bij jou in de buurt!

Lees meer

Klaartjes vegan aubergine feestje

/ 01-11-2019

Klaartjes vegan aubergine feestje

Het kunstenaarsleven is er ééntje van doorwerken in de weekenden. Zoals repeteren afgelopen zaterdag bij Klaartje. Maar da's heerlijk; altijd met muziek en je geknutsel bezig mogen zijn! Zeker als je aan het einde van de dag, ook nog eens getrakteerd wordt op super lekker eten, zoals Klaartjes auberginefeestje (hebben we het genoemd, hihi). Een schotel die je makkelijk ver van tevoren kunt voorbereiden...

Lees meer
‹ Vorige

artyfartylife

Hi daar! Ik ben Jessica, een oer-Rotterdamse kunstenaar die onderzoekt hoe je van je leven een duurzaam LevensKunstwerk kunt maken